Ученици от СУ „Цв. Радославов” бяха на обучение в НАСА

#
21 Aug 2021 233

Александра, Ливия и Николай, седмокласници от СУ „Цветан Радославов”, бяха единствените представители от Свищов в Space Camp Turkey се завърнаха в България, съобщиха за Актуално Свищов от СУ „Цветан Радославов”. Невероятните срещи и участието в звездните отбори им донесе практически опит и много забавление.

Александра, Ливия и Николай от СУ „Цветан Радославов“ след отлично представяне на селекцията за участие в Space Camp Turkey отпътуваха преди дни за звездното си приключение в Измир, където се намира базата на НАСА. За една седмица те ще се докоснаха до новите космически технологии,  усетиха тежестта на скафандър и лекотата на безтегловността. Този лагер бе невероятна възможност за поглед в бъдещето и осъществяването на най-смелите мечти на човечеството, а нашите представители са достойни да защитят името на Свищов и своето училище.
 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.