БСП-Свищов, водено от дясната ръка на Хазарта загуби 1000 гласа за три месеца!

#
12 Jul 2021 769

Два извода се набиват в очите след изборите вчера. Свищов мощно шутира Хазарта, неговата Шайка, включваща представители от ГЕРБ, БСП, ДПС и подобни присъствани организации по интереси. Почти четири хиляди свищовлии казаха „не” на безпринципното управление, провеждано от 2015 година от Генчев и шайката около него.

Вторият извод – след 11 юли: БСП – Свищов, водено Анелия Димитрова, дясна ръка на Хазарта се срина до трета политическа сила в общината. Община, която до преди години се водеше за червена крепост в областта. Но това бе времето, когато местната структура се водеше от хора с принципи като Надка Балева. А покойната адвокат Балева, поставена до Анелия Димитрова – това е типичен пример за оксиморон!

Защо се стигна до трагедията от 11 юли при червената дружинка край Дунав? На 4 април местните червени имаха почти 3000 гласа и бяха втори. На четвърти април свищовлии видяха в листата на столетницата човек, който получи доверието им – Симеон Вачков. Почти 900 лични преференции получи той в началото на април. Това е ясен знак, че хората не са загубили вяра в лявата идея. Те не могат обаче, да приемат тя да е представяна от хора като Димитрова и местното ръководство, което прилича повече на търговско дружество!

Та, другарко, госпожо Димитрова – най-достойно за Вас ще бъде, ако си подадете оставката! За година почти съсипахте местната партийна организация. Хайде, като дясна ръка на Хазарта явно няма да стане. Но поне не срамете партията, която се е родила преди 135 години на Бузлуджа! А, и кажете публично, моля – кога станахте партиен член? В края на 2014 година или два-три месеца преди да влезете в листата на БСП-Свищов като общински съветник?

Александър ШАБОВ

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.