Академик – Вихър /Славяново/ 0:2

#
07 Aug 2021 187

Със загуба, пред родна публика, стартира първенството Академик, съобщи Академик Свищов. „Студентите” водени от старши треньора Евгени Маринов не показаха възможностите си пред един от най-коравите отбори и сред лидерите в Северозападна Трета лига Славяново /Лидер/ и загубиха – Академик – Вихър 0:2.

„Не съм доволен от играта”, заяви след мача Евгени Маринов. „Първото полувреме нищо не направихме на терена. Отдавам това на притеснението на младите играчи, закото днес им бе първи официален мач”, коментира Маринов. По думите ми „предстои много работа” за да се наваксат пропуските, които е видял днес по време на срещата. „Няма да правим трагедия от резултата, има достатъчно много срещи, в които ще работим върху показаните днес пропуски. Аз и момчетата ще изгледаме записа от днешния мач и ще видим грешките и ще работим върху тях”, допълни Евгени Маринов.

Снимка: Генади РАДОНОВ

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.