Академик /Свищов/ - Спартак /Плевен/ - 0:2

#
21 Aug 2021 328

„Студентите” не можаха за пореден път да зарадват феновете си на роден терен, съобщи Академик Свищов. Гостите от Спартак /Плевен/ си разиграха успешно  положенията, като бившият футболист на Академик от миналия сезон - Преслав Антотов бе точен и за двата гола. Първият след неспасяем удар от дистанция, много красиво попадение. Вторият, след индивидуална грешка. След попаденията "студентите" се съвзеха и упражниха натиск и макар че имаха няколко остри атаки, центрирания и добри положения, до нов гол така и не се стигна.

Гостите ни превъзхождаха териториално през първото полувреме, но през второто играта бе равностойна, коментира старши треньора на Академик Евгени Маринов. Той посочи, че и неговите възпитаници са имали своите положения за гол през втората част, когато в последните минути пусна голяма част от младите футболисти на терен. „Това е бъдещето на отбора. Трябва търпение и да се даде шанс на момчетата да трупат опит. Има много неща за изчистване в играта и на това ще се наблегне в следващите тренировки”, коментира още Евгени Маринов.

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.