Академик, набор 2011 трети на Международен турнир във Варна

#
17 Aug 2021 521

10-годишните на Академик се класираха трети на Международния турнир Varna Kup 2021. Виктор Йосифов бе обявен за най-полезен играч на турнира, съобщи Академик Свищов.
Въпреки индивидуалната награда - постижението е на целия отбор, защото във всеки мач, децата се бориха мъжки. Трябва да се отбележи, че младите „студенти” нямаше да постигнат тези резултати без двете дами в отбора - Ирен Георгиева Георгиева и Мария Нинова Сандулова, които играха наравно и достойно срещу всички противници. Във възрастовата си група това бяха единствените момичета, които бяха за пример на много от съперниците си! "А за треньора господин Красимир Капитанов и кондиционния треньор Алваро Монтиел Нова, няма какво да кажем освен едно голямо „Благодарим Ви от сърце!”", са думите на родителите на младите "студенти". Най-голямата радост за тях са искрите от щастие в очите на децата им по време на срещите и след това!
Поздравления и на целия екип на Росен Илков, директор на ДЮШ Академик, който системно през последните месеци въведи нов стил на работа в Школата и резултатите вече са налице! Поздравления и за целия УС на ОФК Академик, които през последната година и осем месеца превърнаха в своя лична кауза и мисия развитието на масовия спорт в Свищов и футбола!

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.